Алегри не е сигурен в титлата в Серия А, постави целта пред Юве


Алегри не е сигурен в титлата в Серия А, постави целта пред Юве
Снимка: Gulliver/GettyImages

1057 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че според него битката за титлата в Серия А далеч не е приключила, въпреки че в последните два кръга торинци успяха да изместят Наполи от първото място в класирането.

Утре „бианконерите“ приемат Аталанта в отложен мач от 26-ия кръг и при успех ще имат аванс от 4 точки на върха в подреждането. Според Алегри обаче дори това да се случи, неаполитанци няма да се предадат толкова лесно.

„Дори и да спечелим утре, първенството няма да е приключило. За това говори класирането. Със своите 70 точки Наполи все още са в битката и нищо чудно да стигнат и до 100 пункта. Затова нашата цел ще е да преминем границата от 100 точки“, коментира опитният специалист, който ще опита да изведе Юве до седма поредна титла в Италия.

"Водим в класирането само от няколко дни, така че не трябва да се отпускаме. Предстоят ни още доста тежки мачове, а да не забравяме, че имаме и директен двубой с Наполи. Освен това ни предстоят и сблъсъците от четвъртфиналите в Шампионска лига“, допълни още Алегри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички