Зидан припомни: Никога не ми е било лесно на "Сан Паоло"


Зидан припомни: Никога не ми е било лесно на "Сан Паоло"
Снимка: Getty Images/Guliver

1841 0

Зинедин Зидан вярва в успеха на Реал Мадрид над Наполи, но показа сериозно уважение и към съперника, и към неговите фенове, припомняйки си времената, в които играеше за Ювентус в Серия А.

"Когато бях футболист, никога не ми е било лесно да играя на "Сан Паоло". Феновете са част от играта по време на мачовете и са изключително отдадени на своя отбор. Атмосферата е страхотна, но това е мотивация и за противниковия отбор", сподели той и продължи. 

"Наполи загубиха само няколко мача през сезона и знаем, че ще ни е тежко в Италия. Но не се притеснявам от Наполи - свикнали сме да играем срещу големи отбори.

Отборът играе много силно у дома, на много високи обороти. Трябва да покажем такъв интензитет. Няма значение дали трябва да играем силно в началото, в края или когато и да било. Трябва да покажем един и същ висок интензитет в играта си в рамките на всички 90 минути.

Схемата, с която ще играем, може да се променя, но твао, което не се променя, е начинът ни на игра - с много преса и високо темпо. Еднакво важно за нас е да спечелим Ла Лига и Шампионска лига - в Реал Мадрид винаги гоним всеки трофей.

Знаем силните страни на Наполи, радвам се, че разполагам с почти целия си наличен състав. Не се притеснявам за защитата си, защото това е футболът - игра на голове, нормално е да допускаме такива.

Ще се постараем да спечелим всички мачове до края на сезона и да се поздравим с възможно най-много трофеи", допълни Зидан по време на пресконференцията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички