Напрежението преди Наполи - Реал Мадрид е единствено при "белите"


Напрежението преди Наполи - Реал Мадрид е единствено при "белите"
Снимка: Getty Images/Gulliver

977 0

Старши-треньорът на Наполи - Маурисио Сари, е категоричен, че цялото напрежение преди осминафинала в Шампионска лига е върху Реал Мадрид. Причината - италинският клуб няма какво да губи, а в реванша ще играе и пред собствената си публика.

"Публиката ни е шампионска. Това ще бъде видяно от цяла Европа в утрешния ден. Знам, че ни чака изключително труден мач, защото те са вкарвали голове в 46 поредни двубоя. Имам няколко идеи в главата, но дано успеем да ги реализираме", сподели аржентисният наставник.

"Реал (Мадрид) е фаворит в този сблъсък, напрежението е изцяло върху тях. Те трябва да водят играта. Те са световни шампиони и са най-богатият отбор. Трябва да бъдем много внимателни и да се раздадем напълно.

Хубаво е да използваме и головите ни възможности. В такива мачове не може да имаме много възможности за гол. Трябва да опитаме да накажем всяка една грешка на противника. Реал (Мадрид) е свикнал да играе в такава обстановка. Тя ще ни помогне на нас, но противникът няма да изпита страх", категоричен е Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички