Рискът на Зидан, който се отплати точно преди ада на "Сан Паоло"


Рискът на Зидан, който се отплати точно преди ада на "Сан Паоло"
Снимка: Guliver/GettyImages

1448 0

Реал Мадрид гостува на Наполи в мач реванш от осминафиналите на Шампионска лига. "Белия балет" спечели първата среща с 3:1, но голът на чужд терен дава шансове на италианската селекция, особено като се има предвид факта, че втората среща е пред препълнения "Сан Паоло".

Феновете със сигурност ще дадат криле на своите любимци, като същински "ад" ще се стовари върху Реал Мадрид по време на 90-те минути в Неапол. Но Зинедин Зидан и компания са готови за това, а основният виновник е френският специалист.

"Кралете" изпуснаха парата в Примера дивисион и собственоръчно върнаха интригата в първенството, след като направиха 3:3 срещу Лас Палмас, няколко дни след обрата срещу Виляреал. Програмата на лидера в Ла Лига беше тежка и следваще гостуване на Ейбар - един от най-силните домакини в първенството.

Зидан обаче не се подведе по напрежението и остана верен на собствения си план за ротации. Срещу Ейбар и Лас Палмас той даде шанс на своите резерви и само двама титуляри играха в поредицата от три мачове - Серхио Рамос и Кейлор Навас.

Водещи фигури като Тони Кроос, Лука Модрич, Каземиро, Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и други получиха нужната почивка, за да може Реал Мадрид да е напълно готов за тежкия реванш срещу Наполи. В Италия Зидан ще направи само една промяна от типичния си стартов състав - опитният Пепе ще се появи на терена, след като двойката Серхио Рамос - Рафаел Варан в последните месеци не се представя на нужното ниво.

Стартов състав на Реал Мадрид срещу Наполи: Кейлор Навас, Дани Карвахал, Серхио Рамос, Пепе, Марсело, Каземиро, Тони Кроос, Лука Модрич, Гарет Бейл, Карим Бензема, Кристиано Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички