За първи път в историята си ПСЖ пада в 4 поредни мача в Шампионска лига


За първи път в историята си ПСЖ пада в 4 поредни мача в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1274 0

Френският шампион Пари Сен Жермен загуби от Ливърпул в първия мач на двата тима в груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят завърши с резултат 3:2 в полза на английския тим, като победното попадение вкара Роберто Фирмино в добавеното време.

Това поражение стана за парижани четвърто поред в турнира, който те силно искат да спечелят. През сезон 2017/18 французите загубиха от Байерн Мюнхен с 1:2 в шести кръг на груповата фаза, след което два пъти бяха победени от Реал Мадрид (1:3 в Мадрид, 1:2 в Париж) в осминафиналната фаза.

Това се случва за първи път в историята на френския гранд. В следващия мач в Шампионска лига тимът на Томас Тухел приема Цървена Звезда. Мачът е на 3 октомври.

След мача наставникът на парижани Томас Тухел заяви категорично, че отборът му не е заслужавал да загуби. "Изиграхме отлично първо полувреме, в което Ливърпул не заслужаваше да има преднина от два гола. Дори и в такава ситуация не се предадохме и играхме смело. След почивката твърде лесно губехме топката. В края беше трудно, но пак не мога да кажа, че заслужавахме да загубим", сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички