Шампионска лига се завръща!


Шампионска лига се завръща!
Снимка: Gulliver/GettyImages

1609 0

Дългоочакваният момент от всички футболни фенове настъпи - Шампионска лига се завръща. Днес започва елиминационната фаза на турнира с два сблъсъка - Базел - Манчестър Сити и Ювентус - Тотнъм, като и двата стартират точно в 21:45 часа. 

Отборът на Хосеп Гуардиола върви уверено към титлата във Висшата лига, но вече настъпи моментът да покаже дали е готов да направи най-сетне пробив и на европейската сцена. Сити показва много добър футбол и на пръв поглед не би трябвало да има проблеми в Швейцария. Гуардиола няма да може д аразчита на Габриел Жезус, Лерой Сане и рекордната си покупка Аймерик Лапор. Завръщане като титуляр се очаква да направи Давид Силва.

Другият 1/8-финал се очертава да е доста по-интересен. Юве приема Тотнъм и ще опита за втора поредна година да си проправи път към финала. И двата тима са в добра форма, но за разлика от предишни тази италианците не са а върха в Серия А и първенството е доста по-оспорвано. "Бианконерите" няма да може да разчитат на Пауло Дибала, докато при "шпорите" под въпрос е че един от най-важните играчи Тоби Алдервейрелд.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички