Огромен скандал с Алексис разтърсил съблекалнята на Арсенал след резила в Германия


Огромен скандал с Алексис разтърсил съблекалнята на Арсенал след резила в Германия
Снимка: Guliver/GettyImages

2656 0

Тази седмица се подновиха битките в Шампионска лига, като в сряда вечер тимът на Байерн Мюнхен беше безпощаден на своя "Алианц Арена" срещу гостуващия тим на Арсенал.

През първата част двата тима си размениха по едно попадение, но след почивката "баварците" вдигнаха оборотите и нанизаха нови четири попадения във вратата на Давид Оспина, за да се поздравят с категоричното 5:1.

Британският таблоид "Сън" разкри, че след срещата в съблекалнята на гостите е настанал истински хаос, като водеща фигура в него е била звездата на тима Алексис Санчес.

След последния съдийски сигнал чилийският национал е бил бесен, като е започнал да обвинява всеки един от играчите поотделно за тежкото поражение, а първите нерви, чиито не издържали били тези на помощника на Арсен Венгер Стийв Боулд, който хвърлил шише в стената, предпазвайки Санчес.

След поражението от немския шампион, градусите в лагера на "топчиите" се повишиха, особено около бъдещето на мениджъра Арсен Венгер, който вчера заяви, че все още не знае дали ще продължи работата си на "Емирейтс" през следващата година.

Около бъдещето на Санчес спекулациите не спират, като според мнозина той ще напусне Лондон в края на сезона, а най-голям интерес към него в момента има от ПСЖ и Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички