Къде да гледаме тегленето на жребия в Шампионска лига?


Къде да гледаме тегленето на жребия в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2896 0

Най-комерсиалният клубен турнир Шампионска лига навлиза в решаващата си фаза. След изиграването на групите в турнира, 16-те най-добри отбора ще бъдат разделени в две урни и ще научат съдбата си за първата част от елиминациите в турнира - осминафиналите. 

Груповата фаза не премина без изненади през тази година, като действащият шампион Ливърпул трябваше да си гарантира участието на 1/8-финал с успех над РБ Залцбург. Друго отбори, които се виждаха сигурни участници в елиминации, обаче отпаднаха, като в този списък челно място взима Аякс, който с 10 точки се класира едва на 3-о място след поражение от Валенсия в последния кръг. 

Преди да бъдат изтеглени двойките за осминафиналите със сигурност има отбори от първа урна, които не искат да се паднат с тимове от ранга на Реал Мадрид, които заради по-слабото си представяне в турнира до момента попаднаха в урна №2. Ето какво е разделението на отборите: 

Първа урна: ПСЖ, Байерн Мюнхен, Манчестър Сити, Ювентус, Ливърпул, Барселона, РБ Лайпциг, Валенсия

Втора урна: Реал Мадрид, Тотнъм, Аталанта, Атлетико (Мадрид), Наполи, Борусия Дортмунд, Лион, Челси

Жребият е в понеделник по обед от 13:00 часа българско време и ще бъде излъчван по "bTV Action". Тези от вас, които не могат да гледат тегленето, могат да следят жребия в Шампионска лига НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички