Къде да гледаме Ювентус - Аякс в Шампионска лига?


Къде да гледаме Ювентус - Аякс в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

6343 0

Тази вечер в Торино ще се изиграе четвъртфиналният мач-реванш в Шампионска лига между Ювентус и Аякс. Първият мач завърши 1:1 и днес може да се случи всичко. Срещата започва в 22,00 часа и ще бъде предавана пряко по "Max Sport 2". Можете да следите двубоя и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Минаха само шест дни след мача в Амстердам, в който Аякс можеше и да спечели, а този период мина различно за двата тима. Ювентус пропусна да стане предсрочно шампион на страната, губейки от СПАЛ, а холандците разбиха Екселсиор с 6:2. Мачът бе помрачен обаче от контузията на младата звезда на тима Френки Де Йонг, чието участие в реванша довечера е под въпрос.

Хубавото за Макс Алегри е, че в мача със СПАЛ той даде почивка на няколко важни свои играчи, сред които Кристиано Роналдо. Звездата на "бианконерите" доскоро бореше контузия и в Амстердам не беше в идеално физическо състояние. За Аякс заради натрупани картони двубоя пропуска Талиафико. Ако Де Йонг не успее да се възстанови за довечера, холандският гранд може да поизмени тактическата си постройка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички