Коутиньо: Нямам търпение да се завърна на вълшебния "Анфийлд"


Коутиньо: Нямам търпение да се завърна на вълшебния "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

2018 0

 

"Очаквам с нетърпение първия си полуфинал в Шампионска лига, надявам се да играем добре. За мен ще бъде по-специално завръщането другата седмица на "Анфийлд", където имам чудесни спомени. Ливърпул е много силен отбор, особено на своя стадион, където атмосферата е вълшебна. Мърсисайдци са великолепни в атака и в защита и трябва да бъдем много внимателни"

Атакуващият халф на Барселона Филипе Коутиньо се изказа ласкаво по адрес на бившия си клуб Ливърпул преди големия сблъсък между двата отбора от полуфиналите на Шампионска лига. Бразилецът подчерта и невероятната атмосфера, която създават феновете на "Анфийлд".

"Очаквам с нетърпение първия си полуфинал в Шампионска лига, надявам се да играем добре. За мен ще бъде по-специално завръщането другата седмица на "Анфийлд", където имам чудесни спомени", заяви Коутиньо.

"Ливърпул е много силен отбор, особено на своя стадион, където атмосферата е вълшебна. Мърсисайдци са великолепни в атака и в защита и трябва да бъдем много внимателни", добави още бившият играч на "червените".

Междувременно една от ключовите фигури в състава на Ливърпул поднови тренировки точно преди сблъсъка с Барса (подробности вижте тук).


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички