Конте не може да се успокои, въпреки че Меси няма да играе срещу Интер


Конте не може да се успокои, въпреки че Меси няма да играе срещу Интер
Снимка: Guliver/GettyImages

2025 0

Старши треньорът на Интер Антонио Конте се оказа, че е притеснен преди битката с Барселона, въпреки че част от най-добрите играчи на "блауграна" няма да се изправят срещу "нерадзурите" в решаващата за италианския гранд вторник вечер в Шампионска лига

Дори липсата на Лионел Меси в двубоя между двата тима не успокоява Антонио Конте, който е уверен, че каталунците ще играят освободено, а това никога не е добра предпоставка за съперниковия отбор. 

"Минаха два месеца от този двубой, през които ние израснахме като отбор. Ще проявим уважение към противника, но и ще се постараем да го ограничим. Бихме били глупаци, ако смятаме, че няма да си имаме проблеми, докато играчите на Барса владеят топката. Но когато тя попадне у нас, ще се опитаме да ги затрудним", категоричен бе Конте по време на пресконференцията. 

"За нас е от огромно значение да продължим напред, защото футболистите ни се нуждаят от опит в този турнир. Когато жребият беше изтеглен, говорехме колко силна е групата. И сега, в последния кръг, имайки шанс да излезем от нея, ни прави горди и ни дава нужното удовлетворение. Барса остава един от 4-5-те отбора, които започват в ШЛ с идеята да спечелят.

Отборът вече си гарантира първото място в групата, което означава, че футболистите могат да играят без напрежение, което пък може да ни докара проблеми. Така че нищо не се е променило. Наясно сме, че трябва да дадем всичко от себе си, но и знаем, че това може да не бъде достатъчно", заяви Конте. С какъв състав ще разполага Барселона за гостуването в Милано четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички