Маркизио поздрави Конте за работата му в Интер


Маркизио поздрави Конте за работата му в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1407 0

Бившият играч на Ювентус Клаудио Маркизио се изказа ласкаво за настоящия мениджър на Интер Антонио Конте. Според бившия плеймейкър италианският наставник е помогнал на „нерадзурите“ да „намерят себе си“ и в момента Калчото е по-интересно, тъй като има два отбора, които се борят за титлата. Интер спечели с 3:0 гостуването си на Торино в събота вечер, като по този начин те продължават да преследват Юве по пътя си към първа титла в Серия А от 10 години.

След срещата Маркизио коментира играта на „нерадзурите“ след идването на Антонио Конте. „Серия А вече е състезание с два основни претендента, а не както беше в последните години – само с един. Интер намират себе си и се превръщат в един много балансиран отбор.“ каза 7-кратният шампион на Италия с Ювентус. Маркизио коментира представянето на бившия си тим от началото на сезона, както и новото попълнение в отбраната Матайс Де Лихт. „Ювентус спечели ценна победа в Бергамо. Те имаха много затруднения, но класата в играчите оказа влияние. Де Лихт е страхотен талант. Той бива критикуван от началото на сезона, но срещу Аталанта показа колко е важен за отбора“ заяви бившият халф.

Клаудио Маркизио спечели 7 титли на Италия с Ювентус, като първите 3 от тях бяха под ръководството на Антонио Конте. А с какво се занимава Маркизио след пенсионирането си от футбола, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички