Страхотни новини за Интер преди сблъсъка с Барселона


Страхотни новини за Интер преди сблъсъка с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3149 0

Отборът на Интер получи чудесни новини преди утрешния решаващ сблъсък на „нерадзурите“ срещу Барселона в последния кръг от груповата фаза в турнира. Днес стана ясно, че треньорът Ернесто Валверде е решил да спести сили и да даде почивка на някои от играчите в тима. Това важи и за звездата на Барселона Лионел Меси.

Аржентинецът няма да пътува до Милано, тъй като „каталунците“ вече си осигуриха първото място в група F. Освен Меси двубоят с Интер пропускат Жерар Пике и Сержи Роберто, които също получават почивка. Това са чудесни новини за Антонио Конте и компания, които трябва да гонят задължителен успех срещу Барса в утрешния ден, ако искат да си осигурят място на осминафиналите.

Друга от причините, поради която Валверде е решил да даде почивка на някои от основните си футболисти е, че на Барселона предстоят тежки мачове в следващите 10 дни. През уикенда „каталунците“ са гости на Реал Сосиедад, а в средата на идната седмица е първото за сезона „Ел Класико“. А ето какъв рекорд постигна Меси през уикенда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички