Конте дава почивка на трима срещу Торино


Конте дава почивка на трима срещу Торино
Снимка: Getty Images/Guliver

877 0

Наставникът на Интер Антонио Конте ще даде почивка на някои от основните си играчи в двубоя срещу Торино. Италианският наставник смята да остави на пейката Стефано Сенси, Квадво Асамоа и Роберто Галиардини.

Причината е, че в сряда на „нерадзурите“ предстои много важен мач от групите на Шампионската лига, в който те гостуват на Славия Прага. Изходът от двубоя на практика ще реши съдбата на Интер в Шампионската лига, като ако тимът не спечели в Чехия, той почти сигурно ще се сбогува с шансовете си за продължаване напред към осминафиналите. Пореди тази причина 50-годишният Конте смята да започне с Матиас Весино и Кристиано Бираги в центъра на халфовата линия. В защита също може да бъде направена промяна и Алесандро Бастони да стартира вместо опитния Диего Годин.

Торино приема Интер в събота от 21:45. „Нерадзурите“ са на второто място в класирането в Серия А, на точка от шампиона Ювентус. А вижте с какво бе заплашен наставника Антонио Конте.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички