Клоп за загубата от Барса: Това бе най-силното ни представяне като гост


Клоп за загубата от Барса: Това бе най-силното ни представяне като гост
Снимка: Getty Images/Guliver

1800 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че в мача срещу Барселона мърсисайдци са изиграли най-силния си мач като гост в Шампионска лига през настоящата кампания. Немският специалист смята, че няма проблем в това да загубиш като гост в Шампионска лига, стига да успееш да вкараш гол на чужд терен - нещо, което Ливърпул не успя да направи.

"Тези момчета никога не се предават. Обожавам това. Но след подобен мач няма как да празнуваме в съблекалните. Ще използваме мача, за да покажем на момчетата колко важен бе той за тяхното развитие. Наистина смятам, че това бе най-доброто ни представяне като гост в Шампионска лига - това е много важно за нас", заяви Клоп.

Мениджърът на мърсисайдци коментира и брилянтния гол на Лионел Меси от пряк свободен удар: "В такива моменти Меси не може да бъде спрян. Нямаше как да се защитим при този свободен удар. Той е играч от световна класа. Попадението не бе най-доброто в кариерата на Меси, но демонстрира неговите умения."

Междувременно Лео Меси заяви след мача с Ливърпул, че Барселона никога не се е изправял срещу такъв съперник (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички