Моуриньо: Искам отбор, който да ми осигурява същите условия, които имат Клоп и Гуардиола


Моуриньо: Искам отбор, който да ми осигурява същите условия, които имат Клоп и Гуардиола
Снимка: Getty Images/Gulliver

2384 0

Португалският мениджър Жозе Моуриньо е на мнение, че неговите колеги Хосеп Гуардиола и Юрген Клоп имат едно голямо предимство пред него, а то е, че имат пълната свобода да правят каквото искат с отборите си. Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед изрази надеждата си един ден да работи в клуб, който му предлага същите условия, при които работят Клоп и Гуардиола.

"Ще бъде страхотно, ако поема клуб, който е способен да ми даде условията, които Юрген Клоп и Пеп Гуардиола имат. Ако погледнете състава, с който Ливърпул излезе срещу Барселона, колко от тях пристигнаха с идването на Клоп? Когато Пеп не беше доволен от бековете, си купи нови четирима футболисти, които харесва. Когато привлече Клаудио Браво и не беше доволен от него, взе Едерсон", заяви Моуриньо.

"Юрген не е спечелил нищо с Ливърпул за три години и половина, но все още има доверието на клуба. Все още има условията да продължава напред. Тази година Ливърпул има голяма възможност да спечели трофей", добави още той.

Междувременно Лео Меси заяви след мача с Ливърпул, че Барселона никога не се е изправял срещу такъв съперник (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички