Храмът на Меси се срути върху главата на Юрген Клоп


Храмът на Меси се срути върху главата на Юрген Клоп
Снимка: Guliver/GettyImages

2659 0

Играчи, журналисти и фенове в Каталуня не приеха добре думите на Юрген Клоп, че "Камп Ноу" не е футболен храм, а след победата на Барселона с 3:0 над Ливърпул всички се погрижиха да припомнят на германеца думите, които в момента не изглеждат много на място заради тежкото поражение.

Феновете се подиграват с Клоп в социалните мрежи, докато двете най-четени издания в Каталуня - Sport и Mundo Deportivo, злорадстваха над бившия треньор на Борусия Дортмунд.

"Как е сега? Добре си дошъл в Храма на Меси, Клоп", пише в един от материалите на вестник "Спорт", посветени на битката в Шампионска лига. Медията допълва, че Ла Пулга се е подиграл с "непобедимия тим от Англия", а освен това е направил за смях играча на сезона във Висшата лига Върджил Ван Дайк.

"Храмът на Меси се срути върху главата на Клоп и Ливърпул", пише най-големият спортен ежедневник в Каталуня "Мундо Депортиво". В материала се отбеляза, че цялата футболна общественост в Англия е преклонила глави пред гениалния аржентинец, който първо подчини Манчестър Юнайтед, а след това повтори упражнението и срещу Ливърпул.

Лео Меси отбеляза своя гол №600 през легендарната си кариера, а второто му попадение беше от пряк свободен удар. Изумителното му изпълнение обаче може би е дело на случайност и грешка на Алисон (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички