Меси след победата: Не сме играли срещу отбор като Ливърпул


Меси след победата: Не сме играли срещу отбор като Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

4043 0

Лионел Меси призна, че Ливърпул е затруднил сериозно Барселона със стила си на игра, но все пак каталунците са успели да разгадаят ребуса и да се поздравят с категорична победа. Както е известно, "блауграна" взе ключов аванс от 3 "чисти" гола срещу английския гранд, а Меси вкара два гола, за да достигне до кота "600" в легендарната си кариера.

"Ливърпул наложи много сериозно темпо и контролираше играта в големи моменти от мача. Играч много физически футбол, контра след контра, като не сме свикнали да играем срещу такъв отбор. Отне ни повече усилия да се справим с това, но в крайна сметка се получи добре", коментира големият герой за Барселона.

"3:0 е добър резултат, но не се залъгвайте - мачът не е приключил. Ливърпул ще натисне на реванша, "Анфийлд" е тежък стадион за игра. Но съм доволен от постигнатото.

Най-важното беше, че не допуснахме гол. През първото полувреме бяхме по-добре, през второто ни натиснаха повече, не можехме да излезем. Търсеха гол, само че успяхме да удържим и това е добър аванс за нас", допълни Ла Пулга. Решаващият гол в мача беше дело на Меси от пряк свободен удар, но защо късметът изигра важна роля четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички