Клоп: Стигнахме до тук и това не е случайно, всичко постигаме заедно


Клоп: Стигнахме до тук и това не е случайно, всичко постигаме заедно
Снимка: Gulliver/GettyImages

1330 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че попадането на отбора в полуфиналите на Шампионската лига не е някаква случайност, а доказателство за прогреса на неговия отбор.

Немският специалист се надява, че класирането за последните етапи на Шампионска лига ще се превърне в практика за мърсисайдския отбор.

"Това е голям шанс, но не такъв, който получаваш веднъж в живота. Лично аз за втори път ще участвам в полуфинал. Ако преминем напред, за втори път ще участвам и във финал. Не много хора могат да се похвалят с това. Ако се съмнявах в настроението на момчетата, щях да говоря за този мач като единствен шанс в живота, но аз не се съмнявам в тях. Постигнахме всичко заедно. Разбираме, че това е просто поредна стъпка напред и ние си го заслужихме. Това е чудесно, а сега ще пробваме да се възползваме от ситуацията. Ще се опитаме да играем най-добрия си футбол, както го умеем", коментира Клоп в навечерието на първия мач срещу Рома.

Той ще се играе тази вечер от 21:45 часа българско време на "Анфийлд", като срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички