Клоп: Никой няма да си спомня за този мач след 30 години


Клоп: Никой няма да си спомня за този мач след 30 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1805 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп нарече нулевото равенство с Байерн (Мюнхен) в Шампионска лига "незапомнящо се", съобщи АФП. Садио Мане пропусна най-чистия шанс за гол на англичаните през първата част, но след скучно второ полувреме нито един отбор не успя да вземе аванс преди реванша.

"Това не е резултатът, за който мечтаехме, каза Клоп. - Никой няма да си спомня този мач след 30 години. Но това е цифровото изражение, което имаме и трябва да работим от тази позиция", допълни германецът, който е имал много битки с Байерн в кариерата си.

АРИЕН РОБЕН ОБЯВИ "АНФИЙЛД" ЗА НАЙ-ТЕЖКИЯ СТАДИОН, НА КОЙТО Е ИГРАЛ

Въпреки неспособността да вкара гол, Ливърпул успя да не допусне попадение в домакинския си мач. Върджил Ван Дайк не игра поради наказание, а Джо Гомес и Деян Ловрен са контузени. Това принуди Клоп да играе с експериментална двойка централни защитници - бразилския халф Фабиньо и Жоел Матип.

"Не допуснахме гол в отсъствието на големия мъж (Ван Дайк). Много хора не са очаквали, че ще успеем. Защитавахме се добре. Много неща направихме както трябва в хода на играта. Не съм на седмото небе, но съм напълно ОК с мача", каза Клоп. Само двама вратари в турнира имат повече сухи мрежи от Джиджи Буфон. Кои са те - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички