Ариен Робен обяви "Анфийлд" за най-тежкия стадион, на който е играл


Ариен Робен обяви "Анфийлд" за най-тежкия стадион, на който е играл
Снимка: Getty Images/Guliver

2531 0

Във вторник вечер Ливърпул посреща на своя "Анфийлд" Байерн Мюнхен в първа среща между двата тима от 1/8-финалите на Шампионска лига. Срещата е една от най-интересните в тази фаза на надпреварата и се чака с голям интерес.

Един от най-опитните в тима на баварците Ариен Робен бе потърсен за интервю преди срещата. Холандското крило има опит и в английския футбол, като в кариерата си е носил екипа на Челси. Той обаче няма да участва поне в първата среща, тъй като има разтежение в бедрото.

"Мисля, че ако ме попитате за най-ужасния стадион, на който съм гостувал, ще кажа "Анфийлд". Трябва да има такъв стадион. Всеки има любим и омразен стадион", споделя Робен пред "Daily Mail".

Робен бе част от тима на Челси, който бе отстранен от "гола дух" на Луис Гарсия в същия турнир през 2005 година. Две години той се връща на същия стадион с Челси, но при изпълнението на дузпите е спрян от Пепе Рейна. С тима на Реал Мадрид гостува през 2009 година, когато "червените" печелят с 4:0 и изхвърлят "белия балет" от турнира. 

КЛОП Е БИЛ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЛИЗКО ДО СДЕЛКА С БАЙЕРН

В кариерата си Робен има седем мача на "Анфийлд" - две победи, три загуби и две равенства, като след едното равенство има дузпи, които Челси губи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички