Бербатов обяви своя фаворит в Шампионска лига, но отбеляза: Не бих се обзаложил за тях


Бербатов обяви своя фаворит в Шампионска лига, но отбеляза: Не бих се обзаложил за тях
Снимка: Instagram

6912 0

Българската екс звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, сподели кой е неговият фаворит за спечелването на Шампионска лига в края на сезона. Той обаче се изказа противоречиво за този фаворит.

"Манчестър Сити е фаворит, но не бих се обзаложил, че през май ще вдигнат трофея в Шампионска лига. Сити разгроми Динамо (Загреб) в последния кръг, но не трябва да надценяваме резултатите им. Те още не са се срещали със съперник от своето ниво", коментира Бербатов пред "Betfair".

"Гуардиола отчаяно иска да спечели Шампионска лига със Сити, но другите клубове играят по-добре. Ливърпул не се представи по най-добрия начин в турнира, но се представя много добре във Висшата лига. Като настоящ победител в Шампионска лига те знаят как да подходят към плейофите", добави той.

"Барселона и Ювентус също влизат сред главните претенденти, но не можем да изваждаме от сметките Тотнъм. Те няма от какво да се страхуват преди тегленето на жребия в понеделник. Те имат Моуриньо - треньор, спечелил трофеи в цялата си кариера, включително Шампионска лига с Порто и Интер - отбори, на които малцина са залагали. Така че, няма значение с кой ще се срещнат "шпорите". Те имат качествен отбор и след представянето си в миналогодишния финал трябва да се чувстват уверени", каза още българинът. А кой е фаворитът в турнира на Маурицио Сари вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички