Димитър Бербатов ще стартира своя марка облекло


Димитър Бербатов ще стартира своя марка облекло
Снимка: БГНЕС

1900 0

Димитър Бербатов обяви, че започва ново бизнес начинание.  Той ще има негова лична марка за облекло, като всички модели ще са разработени от самия него

"През цялото време досега ме питахте: "Берба, може ли твоя фланелка, моля?" Сега имате отговора: Да, може!", написа бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и националния отбор на България.

"Стартирам мой собствен бранд. Само с ексклузивни артикули, лимитирана серия. Може да отидете на моя сайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си казах - защо да не се пробвам. Тези строго лимитирани стоки ще бъдат пускани от време на време, когато аз реша, че моментът е правилен. Но изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен", сподели Бербо в специално видео.  А коя е снимката с Бербатов, която развълнува феновете на Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички