Звезда на Сити: Стилиян Петров бе любимият ми футболист, писах му писмо като дете


Звезда на Сити: Стилиян Петров бе любимият ми футболист, писах му писмо като дете
Снимка: Getty Images / Guliver

17101 0

Крилото на Манчестър Сити Джак Грийлиш призна, че българин е бил любимият му футболист, докато е растял. Неговият любимец е Стилиян петров, който направи страхотна кариера в Астън Вила. Грийлиш е роден в града на "виланите" - Бирмингам.

"Той всъщност беше любимият ми играч, когато беше във Вила. Спомням си, че веднъж му написах голямо писмо, в което му казах просто колко много го обичам. Не знам дали някога е стигнало до него, но мисля, че му го изпратих в Бодимур, Вила Парк, надявайки се, че ще стигне до него и ще ми отговори", споделя английският национал, цитиран от "Glasgow Live".

Oт сайта thecelticboys.com, които публикуват думите на Грийлиш, припомнят, че българинът е имал страхотна кариера и във Вила, където влезе в Залата на славата на клуба, но и в Селтик, с който спечели няколко титли на Шотландия и стигна финал за Купата на УЕФА.

Иначе крилото на Сити беше привлечен от английския шампион срещу 100 милиона паунда. Това го направи най-скъпия трансфер на английски играч в историята. За него е платена и най-високата сума от британски клуб някога. Чужденец пък, който игра за Левски, призна, че се възхищава на Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички