Родна легенда с възхита говори за човешките качества на Десподов и сподели надежда за кариера му


Родна легенда с възхита говори за човешките качества на Десподов и сподели надежда за кариера му
Снимка: "Р-еволюцията"/Facebook

3584 0

Легендата на българския футбол - Стилиян Петров, се включи в голям благотворителен футболен търг в началото на настоящата седмица, а в него участие взе и настоящият капитан на националния отбор на България Кирил Десподов.

Стилиян Петров бе специален гост по време на откриването на най-големия футболен търг на "Ритнитопъ", който се е провеждал в България. Средставата от събитието ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия.

 

Бившият футболист коментира отношенията си с Десподов, а междувременно изрази и надежди около бъдещето му.

Ето какво сподели Петров:

"Имам много истории с Кирил Десподов. Работя в много близък контакт с него, по няколко проекта. Знам какво му е отношението за различни каузи, за дарения. Той подпомага и случващото се в неговия роден град. Подпомага църкви, детски градини, както и други инициативи.

Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов бе един от първите, включили се в благотворителния търг, организиран от “Ритнитопъ”! Футболист номер едно на България за 2022 година дари лично подписана от него фланелка на “Лудогорец” с номер 11!

Добре съм запознат с неговите действия извън футбола и много се радвам, че футболист, който е на върха не забравя откъде е тръгнал! Тези инициативи са важни за него не само като спортист, но и като човек!

Интересен характер, интересно момче. Следя отблизо развитието му и се радвам, че се опитва да мисли по съвсем различен начин. Надявам се, че скоро ще има промяна в неговата кариера и то в по-добра насока".

Вижте на каква негативна серия от половин година насам Десподов сложи край наскоро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички