В Казахстан: Младенов няма да се върне, в конфликт с ръководството е за пари


В Казахстан: Младенов няма да се върне, в конфликт с ръководството е за пари

1604 0

Треньорът на Кайсар - Стойчо Младенов, няма да се върне в Казахстан. Това твърди Prosports.kz. Треньорът е в България, след като с щаба и отбора му бяха пуснати в почивка. Младенов обаче не смята да се връща в азиатската страна, пише изданието, а причината за това е конфликт с ръководството.

Българският треньор се е скарал с шефовете си заради намерението им да намалят заплатите в клуба. Това е породено от пандемията от коронавирус, заради която и клубният бюджет за 2020 година е орязан. Младенов обаче не е съгласен на намаление на заплатата и е заплашил, че ако не получи възнаграждението си по договор, ще прекрати сътрудничеството си с Кайсар.

Изданието пише, че бившият треньор на ЦСКА е "приел с враждебност" новината за намаляване на заплатите в паузата заради коронавируса. Изглежда, ако е вярно това, той не влиза в положение на клуба.

Стойчо Младенов отиде в казахстанския клуб през 2017 година, а през миналия сезон класира "степните вълци" на шесто място в първенството. Кайсар спечели и Купата на Казахстан. Това лято тимът трябва да направи и своя дебют в Лига Европа. А за какво през януари в Казахстан критикуваха Младенов вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички