След питане от ЦСКА и други клубове Стойчо Младенов се връща в България?


След питане от ЦСКА и други клубове Стойчо Младенов се връща в България?

3674 0

Един от изявените български треньори - Стойчо Младенов, най-вероятно ще се върне в България. Това може да се случи още това лято. Според vesti.kz, специалистът няма да работи в казахстанския Кайсар следващия сезон, а причините са много.

На първо място, Младенов е канен от български клубове да заеме треньорския пост. Споменава се, че бившият му клуб - ЦСКА, го е канил нееднократно. Други български клубове също са "готови да видят при себе си специалиста, който смятат за достатъчно квалифициран наставник". На трето място, треньорът осъзнава, че вече се е застоял на едно място, тъй като кара четвърти сезон в клуба.

Има и четвърта причина и тя гласи, че Младенов е в сложни отношения с някои от играчите. Изданието посочва, че освен това, при успешно участие на тима си в евротурнирите, българинът ще поиска увеличение на заплатата, което клубът трудно може да му осигури.

"В България също нещата не са лесни заради коронавируса, но там има клубове, способни да задоволят исканията на треньора. Има и клубове от арабски страни, които няма да се скъпят за привличането на квалифицирани треньори", отбелязва vesti.kz. А какво каза миналата година Стойчо Младенов по повод връщане в ЦСКА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички