Стойчо Младенов: В ЦСКА знаят, че съм един от тях


Стойчо Младенов: В ЦСКА знаят, че съм един от тях

1793 0

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов сподели, че е изключително радостен от факта, че на "Армията" изпитват уважение към него и му гласуват пълно доверие. Треньорът на казахстанския Кайсар е категоричен, че той си остава част от "червената" общност.

"Радвам се, че ми имат доверие, никога не съм изневерил на ЦСКА и това, което съм давал като дума, съм го спазвал. Те знаят, че съм един от тях. Продължавам да го твърдя и да го доказвам с поведението си", заяви Младенов пред "Дарик".

Преди време се появиха спекулации, че Младенов ще напусне отбора си. "Нямам представа как се появи тази информация. Договорът ми приключва ноември месец, аз съм професионалист и няма да изчакам ноември, за да реша моето бъдеще. Надявам се по-рано да имам ясна насока накъде ще се насоча, дали ще остана тук или ще се насоча на друго място", коментира Стойчо Младенов.

Специалистът сподели и дали е успял да гледа някои от мачовете в България след подновяването на играта. "Гледах Левски - Лудогорец, други мачове не съм успял да гледам поради простата причина, че сме ангажирани и нямам възможността да гледам. Но някои мачове дори да имам възможността, не искам да ги гледам, защото при негативен резултат вдигам кръвно и се ядосвам", заяви Младенов.

През миналия ден ЦСКА и Ботев Пловдив не успяха да се победят в първи полуфинален сблъсък за Купата на България. Какво сподели старши треньорът на "червените" Милош Крушчич след мача - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички