В Босна и Херцеговина призовават за ново събличане на Ивайло Петев


В Босна и Херцеговина призовават за ново събличане на Ивайло Петев
Снимка: БГНЕС

4330 0

В Босна и Херцеговина са изумени от поведението на бившия селекционер на България Ивайло Петев. В страната не могат да проумеят как българският наставник не се отказва от идеята да стане селекционер на Босна и Херцеговина, въпреки че почти никой в страната не го иска на този пост. заради странната ситуация босненско издание заговори за евентуално ново събличане на фланелката на специалиста, както се случи в Левски през 2013 година.

Според изданието sport.avaz.ba Петев е "препъни камък" във Футболната асоциация на Босна и Херцеговина. Той е искан на поста само от членовете на Изпълнителния съвет "от редиците на сръбския и хърватския народ", докато бошняшката част е против. Феновете, легендите и почти цялата публика също били против. "Против са тези, за които националният отбор означава много и които не подкрепят съседните национални отбори, предимно Сърбия и Хърватия", пише медията.

"Ако погледнете реалистично, не е много ясно какво би могъл да донесе той на националния ни отбор, който никога не е бил на по-ниските места. Според нашата информация Петев също няма особена подкрепа сред играчите, но изглежда, че хората във федерацията не се интересуват от това", пише sport.avaz.ba и цитира бившия треньор на Лудогорец: "Само Бог знае какво ще се случи в края на цялата история. Аз съм балканец, познавам този манталитет и не би било проблем да се адаптирам".

"Очевидно у нас трябва да се появи някой, който ще му свали екипировката и да обясни на цивилизования човек, че не е желан от феновете, обществеността и тези, които обичат националния отбор на Б и Х", завършва sport.avaz.ba. А защо един от бившите отбори на Петев го даде на съд вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички