Стоилов се закани на Фенербахче и Галатасарай и обяви: Аз съм треньор за трудни места


Стоилов се закани на Фенербахче и Галатасарай и обяви: Аз съм треньор за трудни места
Снимка: Скрийншот

11452 0

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов показа самочувствие, след като спечели промоция в елита на Турция с тима. Той изрази увереност, че неговият отбор може да се пребори с грандове като Галатасарай и Фенербахче.

Мъри се закани на грандовете

"Този красив и голям клуб заслужава да бъде в Суперлигата със своите фенове, стадион, съоръжения и организация. Гьозтепе е един от редките клубове в Турция, който се радва на футбола и позволява на хората да му се наслаждават.

Може би можем да преброим Галатасарай и Фенербахче. Защото нашите фенове изпълваха стадиона почти във всеки мач. Играхме всеки мач с разпродадени билети", заяви българинът след успеха над Генчлербирлиги.

Стоилов благодари на всяко едно звено в клуба, но най-вече на своите футболисти и на феновете. "Те (играчите, бел.ред.) наистина спазваха всичко, което им казвах, всичките ми правила. Работихме много добре през тези 5 месеца.

Те полагат много професионална и много упорита работа. Имахме много добра група от играчи. Но имаше и фактор за доброто качество на тази група. Наистина имахме двама страхотни капитани в нашия отбор, Атинч и Исмаил", посочи бившият треньор на Левски и Ботев (Пд).

"Нашите фенове са невероятни и винаги сме се опитвали да дадем всичко за тях. Просто искаме те да продължат така и през следващата година, да бъдат зад нас в добри и лоши времена. Защото догодина ще имаме по-трудни мачове", допълни Мъри.

"Аз съм треньор за трудни работни места"

"Аз съм треньор за трудни работни места. Всъщност затова дойдох тук. Дойдох, за да постигна трудното и да изведа отбора в Суперлигата. Направихме някои промени, когато пристигнахме. Опитахме се да създадем по-агресивен, по-амбициозен Гьозтепе и мисля, че това създаде проблеми на опонентите ни в мачовете. Мисля, че това е и един от елементите, които донесоха успехи и отвориха вратата към Суперлигата за нас", завърши той. А президентът на Гьозтепе зарадва Стоилов с обещание. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички