Когато ти куца математиката: Отборът на Станимир Стоилов се обяви за шампион, макар да изостава на много от първия! (СНИМКА)


Когато ти куца математиката: Отборът на Станимир Стоилов се обяви за шампион, макар да изостава на много от първия! (СНИМКА)
Снимка: Lap.bg

3372 0

След днешната си победа над Генчлербирлиги отборът на Гьозтепе и на теория вече се класира в турската Суперлига. Клубът от Измир е твърдо втори, на шест точки от първия Еюпспор, но това не попречи на Фейсбук страницата му да се появи куриозен колаж.

От Гьозтепе са сложили лицата на Мъри Стоилов и целия състав, а под тях има тлъст надпис "шампион". Постът към колажа пък гласи: "Нашият Гьозтепе отново е в Суперлигата!".

Още: Гьозтепе се класира за турската Суперлига! Прагматичният Стоилов с уникален ход под напрежение (ВИДЕО)

Може би от клуба просто са въодушевени и го обявяват за своя шампион, но наистина подобно нещо седи доста странно. Новият сезон във висшия ешелон на Турция започва на 10-ти август, а вече се появиха информации, че Стоилов има сериозен интерес към двама от асовете на Ботев Пловдив - нигерийците Емануел Уме и Самуел Акере.

Преди 30 години: Станимир Стоилов наказва Левски с №8, целува емблемата на ЦСКА пред "сините" (ВИДЕО)

Последният български треньорски сблъсък: Голям обрат на ЦСКА, но Мъри слага край на уникална серия на Стойчо Младенов срещу Левски

Станимир Стоилов "хвърли око" на трима футболисти от Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички