Фенове на Левски скърбят: Мислят за "треньора, при когото ЦСКА се страхуваше"


Фенове на Левски скърбят: Мислят за "треньора, при когото ЦСКА се страхуваше"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3923 0

Отзвукът при привържениците на Левски след поражението от ЦСКА продължава. "Сините" изиграха кошмарно първо полувреме срещу големия съперник и изоставаха с 0:3 на почивката. През втората част показаха по-добра игра, но и опонентът свали оборотите, а срещата в крайна сметка приключи при 1:3.

Разцеплението сред феновете на Левски стана още по-голямо, като тези, които са срещу мажоритарния собственик Наско Сираков и страши треньора Николай Костов изразиха гласно мнението си. Бе цитирана и позиция на сектор Б.

"Сините" запалянковци с такива виждания носталгично се върнаха към техния любимец Станимир Стоилов, който изкачи Гьозтепе в първото ниво на турския футбол. Мъри изкара втори период в клуба от септември 2021 година до април 2023-та.

Още: Николай Костов е получил вот на доверие в Левски и строг ултиматум

Фенове на Левски пак си спомниха за Станимир Стоилов

Феновете на Левски скърбят за Станимир Стоилов

И въпреки че към края на престоя си записа кошмарна серия от 11 поредни мача без победа в Първа лига, той спечели Купата на България и прекъсна сушата без трофей за клуба. А феновете са на мнение, че тогава големият враг ЦСКА се е страхувал от "синия" отбор.

Страницата "За всички, които обичат Левски София 1914", която е с над 63 хиляди последователи във Facebook, описа Левски на Станимир Стоилов като "горд". В същото време определи Левски на Николай Костов и Наско Сираков като "унижен".

"ГОРД ЛЕВСКИ на Мъри Стоилов!!! УНИЖЕН Левски на Николай Костов и Наско Сираков!!! "СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ, ГЛУПЕЦЪТ ВРЕДОМ ВСЕКИ ПОЧИТА" - гласи публикацията (без редакторска намеса).

Още: Синът на Васил Божков отново подкрепи ЦСКА в съботното дерби

Текстът е прикачен към снимка на издигнат транспарант от сектор Б. Той пък от своя страна гласи: "Схемаджията прост предаде Мъри както Юда Христос. Вън търговците от храма". Освен това пък футболист с над 130 мача за Левски скочи с грозни псувни срещу Наско Сираков.

Николай Костов към репортер след дербито: Гад мръсна! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички