Босът на Гьозтепе отряза кандидатите за Мъри: Иска го за дълги години в Измир


Босът на Гьозтепе отряза кандидатите за Мъри: Иска го за дълги години в Измир
Снимка: levski.bg

10564 0

Президентът на Гьозтепе - Расмус Анкерсен, поряза евентуалните кандидати да привлекат треньора на тима - Станимир Стоилов. Снощи той върна клуба в турския елит, спечелвайки второто място във втора дивизия на страната, оттам и директна промоция в Суперлиг.

Мъри чу това, за което колегите му мечтаят

Датчанинът, който стана първият чужденец президент на турски клуб, заяви, че не обича да сменя треньори и се надява да работи дълги години със Стоилов.

Той обеща на феновете да се установят в Суперлигата за постоянно

"Надявам се да работим със Станимир Стоилов дълги години и да реализираме проектите си заедно. Това бе нашата цел, когато той пристигна тук за първи път, и точно така искаме да бъде. Цялата ми подкрепа е зад него до края, както в добри, така и в лоши времена", каза Анкерсен, цитиран от yenimesaj.com.tr.

Анкерсен е амбициран и за Суперлигата

"Няма да бъдем временен отбор в Суперлигата. Не сме дошли тук като туристи, искаме да постигнем успехи, но няма да вървим твърде бързо. Ще го направим стъпка по стъпка и ще го направим за постоянно", каза още датчанинът. А ето как Гьозтепе се класира за турския елит. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички