Стоичков за Марадона: Загубих страхотен приятел, не, загуби той


Стоичков за Марадона: Загубих страхотен приятел, не, загуби той

9043 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрази огорчението си от своя бивш приятел Диего Марадона. Камата за пореден път потвърди, че двамата са развалили отношенията си. За първи път за това се заговори преди около 4 години. Бившата звезда на Барселона и националния ни отбор обаче не разкри точната причина за разрива.

"Загубих страхотен приятел, ха, той загуби. Не знам дали е наясно с приятелите, които има близо до него. Когато имаш толкова страхотно приятелство и се скъса по този начин, боли и сълзи идват в очите ти. Мислиш си: "По дяволите, какво направих, за да се случи това?", коментира Стоичков пред "Planeta 94.7".

"Аз пазя спомените, пазя положителните неща. Не е правилно да критикувате неща, които не са пряко свързани с вас. Аз не съм никой, за да кажа кой какво трябва да прави в личния си живот. Никога не съм го правил, няма и да го направя", категоричен бе българинът. А каква, според слуховете, е причината двамата с Марадона да развалят отношенията си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички