Стоичков: Този отбор на Аржентина ще спечели голям трофей


Стоичков: Този отбор на Аржентина ще спечели голям трофей

1400 0

Легендата на България и Барселона - Христо Стоичков, обяви, че очаква аржентинският национален отбор скоро да зарадва феновете си, спечелвайки голям трофей. Камата заяви, че е бил силно убеден, че "гаучосите" ще станат световни шампиони през 2014 година, когато загубиха във финала от Германия.

"Смятам, че този отбор ще достави голяма радост на аржентинците, защото те го заслужават. Меси го заслужава, отборът също. Има много фенове, които срещнах и забелязах сълзите им за това, че не могат да вдигнат световната купа. Но това е спорт и трябва да работиш и да се бориш по най-добрия начин", коментира българинът за "TyC Sport"."През 2018 година Аржентина имаше отбор, за да стигне финал. Много пъти забравяме, че футболът не е само един играч. Всички чакат Меси, но те също трябва да му помагат", допълни той.

"Бях толкова убеден, че Аржентина ще бъде шампион в Бразилия през 2014 година, но късметът понякога пада от другата страна. През 1982 година те имаха отличен отбор и не успяха, защото Бразилия беше там и ги победиха. През 1986 година имаха късмет, защото Германия се уплаши", каза още Стоичков. А в кой аржентински гранд легендата призна, че е бил пред трансфер вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички