Шанс за Десподов: Попадна в групата на Каляри за мача с Лацио


Шанс за Десподов: Попадна в групата на Каляри за мача с Лацио
Снимка: Instagram

1217 0

Българският национал Кирил Десподов е попаднал в групата на треньора Еузебио Ди Франческо за двубоя срещу Лацио. Мачът е днес от 19,00 часа в Сардиния. Изданието calciocasteddu.it отбелязва, че "почти изненадващо е извикан и мистериозният обект Десподов".

Според друго издание - tuttomercatoweb.com, изразява мнение, че българинът може да бъде ценно допълнително оръжие в тризъбеца на Ди Франческо. Колегите отбелязват колко успешен е бил престоят под наем на крилото в Щурм (Грац) през миналия сезон. "Той все още чака истинската възможност във фланелката на "рособлу", пише известният сайт.

"Техническите качества са налице: ударът и скоростта дори не се обсъждат, както и тактическата позиция, която в момента има идеалното измерение в тризъбеца на Ди Франческо", пише още tuttomercatoweb.com. И допълва, че младият българин има по-малко от 2 седмици, за да убеди треньора и клуба, че ще им е нужен. "По този начин завръщането в групата след прекаран коронавирус се превръща в неговата възможност: Десподов трябва да я използва при всяка тренировка", завършва материалът. А ето кой германски клуб има интерес към Десподов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички