В Сардиния: Ди Франческо няма да разчита на Десподов, ще се сбогува с Каляри


В Сардиния: Ди Франческо няма да разчита на Десподов, ще се сбогува с Каляри
Снимка: Instagram

9008 0

Италианският Каляри ще се раздели с Кирил Десподов, съобщава L’Unione Sarda. Причината за това е, че новият треньор на тима Еузебио Ди Франческо не смята да разччита на него. Той предпочита различни профили на играчи, твърди изданието.

Наскоро Ди Франческо е анализирал целия състав, с който разполага, за да разбере на кого ще разчита за сезон 2020/21. Българинът не влиза в плановете му и скоро може да си събере багажа и да се сбогува със Сардиния, пише calciocasteddu.it.

Крилото, което изкара миналия сезон под наем в Щурм (Грац), се е върнал в Каляри тези дни, след като изглежда е преборил коронавируса. Десподов се зарази по време на почивката си у нас след края на сезона в Австрия.

Феновете на елитния италиански клуб не са единодушни по темата с българския национал. Някои от тях коментират, че Ди Франческо е виждал Десподов само на снимка и не е съвсем ясно как е преценил, че той няма да му е нужен. Иначе, предполага се, че интерес към българина има от Кротоне, от Турция и от Щурм. А за кой немски клуб се твърди, че иска крилото вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички