Вердер има интерес към Кирил Десподов, друг европейски клуб вече с официално запитване


Вердер има интерес към Кирил Десподов, друг европейски клуб вече с официално запитване
Снимка: Guliver/GettyImages

2555 0

Продължават спекулациите около един от най-качествените съвременни български футболисти - Кирил Десподов, който е собственост на Каляри, като не е сигурно дали италианците ще разчитат на него, или отново ще го отдадат под наем.

Немското издание "90min.de" излезе с информация, че играещият в Първа Бундеслига на Германия Вердер Бремен е с интерес към бързоногото 23-годишно крило. Отборът запази мястото си в елита и ще преследва добра селекция, с която да подсили тима. Изданието допълва, че Вердер е готов да инвестира между 4 и 5 милиона евро за услугите на Десподов (не за наем, а за трансфер).

Според италианското "Calcio Casteddu" пък, гръцкият АЕК Атина, който има голям интерес към Десподов, вече официално е изпратил запитване до Каляри, чрез което да бъдат уточнени условията, при които може да бъде привлечен българинът.

Контакт е осъществен и с неговия агент. За разлика от Вердер, АЕК предпочита да разполага с Кирил Десподов в своя състав под наем, а не да бъде закупен окончателно. Напълно възможно е и Каляри да разчита на него през новия сезон и да не го продава или преотстъпва, като много зависи и от размера на офертите за него.

Наскоро стана ясно, че и клуб от френската Лига 1 проявява интерес към Кирил Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички