Предвидиха светло бъдеще за Груев-младши в Бундеслигата


Предвидиха светло бъдеще за Груев-младши в Бундеслигата
Снимка: Getty Images

1268 0

Илия Груев-младши безспорно е един от най-проспериращите български футболисти зад граница и не случайно е определян като бъдещето на страната ни. Той става все по-чест избор за старши треньора на Вердер Бремен и записа четири мача от началото на кампанията, в един от които започна от първата минута.

Българинът се конкурира за една и съща позиция с ветерана Кирстиан Грос, като младокът получи сериозни похвали от треньора на тима Оле Вернер, който определи българина като бъдещето на тима:

"Те се конкурират и Илия оказва всичкото напрежение върху него, което може. Той продължава да се развива и ме поставя пред трудни решения. Безспорно е, че бъдещето му принадлежи. Той може да разстройва играта на противника и има място в нашия тим" похвали го Вернер.

Илия Груев получи преди дни и първата си повиквателна за националния тим на България за двубоите от Лигата на нациите с Гибралтар и Северна Македония. Срещите са насрочени за септември, а това ще са първи мачове под ръководството на новия селекционер Младен Кръстаич.

Вижте какво се случи в дебюта му с Вердер в Първа Бундеслига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички