Лотар Матеус: В Дортмунд има лидери при победа, срещу Вердер се криха


Лотар Матеус: В Дортмунд има лидери при победа, срещу Вердер се криха
Снимка: Getty Images / Guliver

1862 0

Бившият германски национал и селекционер на България- Лотар Матеус, отправи сериозни критики към Борусия Дортмунд. "Жълто-черните" претърпяха срамен обрат през уикенда, когато водеха с 2:0 на Вердер Бремен до 89-ата минута, но в крайна сметка загубиха с 2:3. Всичко това се разви в "дома" на тима - "Сигнал Идуна Парк".

"В Дортмунд има много лидери на терена, когато нещата вървят добре. Когато има проблеми, всички се крият. Бих искал да видя повече като Шлотербек в този отбор", подчерта 61-годишният Матеус в блога си, хвалейки единствено новото попълнение в защитата на тима.

"Ако имаш толкова отдаден и способен треньор, имаш 6 точки от първите два мача и водиш с 2:0 срещу отбор, който идва от втора дивизия у дома пред 80 хиляди запалянковци в 89-ата минута, никога не трябва да допускаш три гола по този начин.

Мислех, че най-накрая те искат да добавят още някой трофей във витрината си в края на сезона. Когато Вердер вкара, трябваше да върнат достатъчно хора в защита, които просто да удържат победата. Лидерите изпъкват в подобни ситуации. Но за пореден път нямаше такъв. Може това да е било просто подхлъзване, защото първенството ще е решено още по-бързо от предишните години", добави Матеус.

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички