Появата на Илия Груев-младши съвпадна с легендарен успех на Вердер Бремен над Борусия Дортмунд


Появата на Илия Груев-младши съвпадна с легендарен успех на Вердер Бремен над Борусия Дортмунд
Снимка: GettyImages

3298 0

Вердер Бремен смълча легендарния "Сигнал Идуна Парк", след като шокира Борусия Дортмунд в добавеното време на гостуването си от поредния кръг в Първа Бундеслига. Домакините водеха с 2:0 до 89-ата минута, но съотборниците на Илия Груев-младши успяха да стигнат до незабравим обрат 2:3.

"Жълто-черните" бяха взели преднина след попадения на Юлиан Брант в добавеното време на първото полувреме и Рафаел Герейро в 77-ата минута, но те се оказаха недостатъчни дори и за точка от наглед - сигурната победа.

За победителите участие взе и българинът Илия Груев-младши, който се появи десетина минути преди началото на обрата. Невероятният успех прекъсна силната серия на германския колос, който днес можеше да запише десети пореден успех под ръководството на новия треньор Един Терзич.

Междувременно Вердер записа първа победа от началото на кампанията в елита на Германия. Тимът бе в серия от две поредни ремита. Борусия вече заема шеста позиция във временното класиране с шест точки след три кръга, а днешният им противник заема долната позиция с точка по-малко.

Вижте най-интересните новини от германския футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички