ПАОК загуби от Олимпиакос, Десподов влезе от пейката, но не блесна


ПАОК загуби от Олимпиакос, Десподов влезе от пейката, но не блесна
Снимка: Instagram/Despodov

762 0

ПАОК допусна загуба в 32-ия кръг на гръцкото първенство в шампионската група срещу Олимпиакос Пиреус. Тимът на Кирил Десподов загуби с 1:2 като гост.

Българинът започна мача на резервната скамейка, но се появи в игра в 59-ата минута, когато замени Томас Мург. Той обаче не успя да се отличи с нещо в мача и да спаси отбора си от загуба. Това е втори мач без победа за "черно-белите" след равенството с лидера по-рано. 

Резултатът бе открит от домакините още в 16-ата минута, когато Фран Наваро засече подаване на Константинос Цолакис в наказателното поле и реализира. Попадението обаче беше прегледано с помощта на ВАР и след установена засада беше отменено - 0:0.

В 27-ата минута Олимпиакос стигна до дузпа, но изпълнението на Даниел Поденсе беше отразено от Доминик Котарски. При създалото се разбъркване в наказателното поле Куини достигна до отскочилата топка и реализира ниско в дясната страна на мрежата - 1:0.

Олимпиакос вкара за втори път в мача в 60-ата минута, когато Поденсе намери Желсон Мартинс в наказателното поле и той хладнокръвно прати топката в долния десен ъгъл на вратаря на солунчани - 2:0.

ПАОК успя да върне едно попадение чак в 90+3', когато Андрия Живкович подаде към Маркос Антонио, който отблизо простреля вратаря на Олимпиакос - 2:1.

ПАОК е на трета позиция в класирането с 66 точки, докато победителят днес е четвърти с точка по-малко. Лидерът АЕК Атина има с 5 точки повече от "двуглавия орел". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички