С Кирил Десподов на терена - ПАОК не изпусна първото място в дербито с АЕК (ВИДЕО)


С Кирил Десподов на терена - ПАОК не изпусна първото място в дербито с АЕК (ВИДЕО)
Снимка: Instagram/Despodov

6317 0

ПАОК стигна до 2:2 с АЕК, след като изоставаше с 0:2 и не допусна да бъде изместен на върха в гръцката Суперлига след 30-ия кръг. Кирил Десподов не бе сред титулярите, но влезе в 59' и успя да отправи един точен удар. За домакините се разписаха Гачинович в 30' и Нордин Амрабат в 49'. БАБА от ПАОК върна едно попадение в 62', а Оздоев се разписа за 2:2 в самия край.

След двубоя отбора на Кирил Десподов е лидер с 67 точки, една по-малко има АЕК, а Панатинайкос е трети с 65.

В 30' Мият Гачинович получи добър пас през защитата в наказателното поле и отбеляза в десния ъгъл. През първата част нямаше повече голове, като домакините можеха да открият в 11'. Прецизно центриране в наказателното поле намери Никлас Елиасон, чийто удар с глава се размина с напречната греда.

В 49' Нордин Амрабат изпълни силно по земя пряк свободен удар в десния ъгъл и зад гърба на вратаря, за да увеличи преднината на АЕК.  Българският национал влезе в игра в 59-ата минута на мястото на Томас Мург.

3 минути след това ПАОК успя да върне едно попадение. Абдул-Рахман Баба овладя с чудесно първо докосване пас на границата на пеналтерията и завъртя топката в долния десен ъгъл за 2:1. В самия край на срещата Магомед Оздоев прати топката в опразнената врата отблизо след като удар рикошира от защитник за 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички