Бивш играч на ПАОК обяви Десподов за крило №1 в Гърция, но намери и негов минус


Бивш играч на ПАОК обяви Десподов за крило №1 в Гърция, но намери и негов минус
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

1501 0

Бившият гръцки футболист Василис Борбокис, който има два сезона в ПАОК между 2000 и 2002 година, обяви Андрия Живкович и Кирил Десподов за най-добрите крила в гръцкото първенство.

Похвала, но и съжаление към Десподов

В интервю за на "Metropolis 95.5" и в предаването „Трето полувреме“ той каза, че е много жалко, че треньорът Разван Луческу не може да ги използва и на други позиции.

Проблемът е, че бс Живкович играят на една позиция

"Мой любимец в защитата е ганайският ляв бек Баба Рахман. Постепенно се наложи и показа, че има огромен потенциал. За краен защитник има 4 гола и 2 асистенции в 20 мача. Много е полезен като уинг-бек, когато играят с трима бранители в линия", обясни Борбокис, който е играл на същата позиция, но от дясно.

"ПАОК има късмет и нещастие да има двама играчи, които играят на една и съща позиция. Има най-добрите крила в Гърция. Живкович и Десподов са толкова добри и е жалко, че не могат да играят на друга позиция", заяви Борбокис по отношение на "черно-бялата" атака.

Освен в ПАОК, кариерата му преминава в АЕК, както и в английските Дарби Каунти и Шефилд Юнайтед. А според слуховете три клуба от Бундеслигата следят Десподов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички