ПАОК взе трите точки в мач с 2 червени картона, вратар отказа Десподов от гол


ПАОК взе трите точки в мач с 2 червени картона, вратар отказа Десподов от гол
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

4277 0

Тимът на Кирил Десподов - ПАОК, спечели своя мач от 25-ия кръг на Гръцката Супер лига срещу Пансерайкос. Двубоят ще се запомни с това, че домакините получиха два червени картона, а гостите се наложиха с 2:0 с голове в 45+2' и 90". Те бяха дело на Янис Константелиас и Ставрос Петавракис. 

Десподов записа 90 минути

Българинът започна титуляр и остана на терена през всичките 90 минути. Два негови удара бяха спасени от вратаря на Пансерайкос Адриан Хован.

Солунчани изостават само на точка от върха

ПАОК откри резултата във втората добавена минута на първото полувреме. Тогава Янис Константелиас отправи удар с десния крак отляво и намери мрежата на Хован, реализирайки своя 12 гол за сезона.

Шансовете пред българина

Десподов имаше 2 сериозни шанса в мача - първо, в 62' той стреля извън наказателното поле, но вратарят на домакините спаси. Седем минути по-късно съперникът на "двуглавия орел" остана в малцинство на терена, след като Максимилиано Морейра получи втори жълт картон за груб фал и бе изгонен.

В 78' Хован направи второ спасяване след изстрел на българския национал, отново от далечна дистанция. Седем минути преди края на редовното време Пансерайкос остана с 9 души на терена, след като Панайотис Делиянидис получи директен червен картон.

Така ПАОК успя да стигне до втори гол в 90-ата минута, който бе реализиран от защитника Ставрос Петавракис.

Гостите от Солун остават на второ място в класирането, като са само с точка по-малко от лидера АЕК. Пансерайкос запазва десетата си позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички