Манолев почетен в Холандия, Динамо бие в края ПСВ (ВИДЕО)


Манолев почетен в Холандия, Динамо бие в края ПСВ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2070 0

Станислав Манолев беше играчът на деня на "Филипс Арена" в Айндховен, след като беше почетен от вече бившия си тим с плакет, а феновете на стадиона го аплодираха преди мача на ПСВ срещу Динамо (Москва) в последния кръг на Лига Европа.

Руският тим отново се добра до победата с гол в края, по подобие на мача в Москва, когато Жирков реализира за 1:0 в продълженията.

В 90' Джужак подаде отлично на Йонов, който вкара победния гол, а за московчани 90 минути изигра Станислав Манолев, който игра на нетипичния за себе си ляв бек.

Благодарение на успеха си Динамо остана единственият отбор (до момента) с 18 точки от 6-те си мача и оглави отлично група E. ПСВ се класира с актив от 8 точки. 

В другия двубой Панатинайкос беше изравнен за 1:1 в края срещу Ещорил, като по този начин гръцкият гранд завърши без победа и с 2 точки на последното място. Португалският тим остава с 5 точки на третото място.

В изключително интересен двубой Динамо (Загреб) победи с 4:3 Селтик в двубой, в който Александър Тонев не записа и минута, въпреки че беше в групата. Победата обаче не означава нищи за хърватите, които завършват с 6 точки - на две от втория Селтик.

Лидер в групата остана Ред Бул Залцбург, който разби с 5:1 Астра и с 16 точки се класира напред.

 


PSV Eindhoven vs Dinamo Moscow 0-1 All Goals... by livegoalshd

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички