Днипро излъга Сент Етиен, Интер "класира" украинците в Лига Европа (ВИДЕО)


Днипро излъга Сент Етиен, Интер "класира" украинците в Лига Европа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1580 0

Украинският Днипро се промъкна към 1/16-финалите на Лига Европа, след като в драматичен мач днес стигна до минимално 1:0 срещу френския Сент Етиен.

През първото полувреме домакините доминираха, но бяха вещо спирани от защитата на френския тим, който имаше само един допуснат гол и 5 поредни равенства в Лига Европа.

Втората част обаче се оказа пагубна за Сент Етиен, като играчите на тима се откриха в търсене на победата и в 66' бяха наказани от Федетский. До края на двубоя гостите тотално доминираха, но не успяха да преодолеят отбраната на домакини.

В другия двубой от група F Интер не успя да победи Карабаг, но пък и азербайджанският тим не успя да преодолее защитата на "нерадзурите" и двата тима завършиха наравно 0:0.

Интер остава непобеден в групата след 3 победи и 3 равенства, но Манчини остава само с една победа при завръщането си на "Джузепе Меаца". Тимът е в серия от 3 мача без победа.

Днипро пък успя да изпревари Карабаг и Днипро и, след като беше последен преди последните двубои в групата, събра актив от 7 точки и продължава напред в турнира. На дъното остава Сент Етиен с 5 точки, а Карабаг заради повечето си отбелязани голове заема 3-о място в дебюта си в европейските клубни турнири.

 


Karabakh 0-0 Inter - Europa League - Highlights... by Football--Live

 


Dnipro 1-0 Saint Etienne - All Goals... by livegoalshd

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички