Два червени картона класираха Торино напред


Два червени картона класираха Торино напред
Снимка: Getty Images/Guliver

1333 0

Италианският Торино записа рядка победа като гост, и то с 5:1 като гост на Копенхаген и продължи напред към 1/16-финалите на турнира Лига Европа.

Италианският тим почна много слабо срещата, като още в 7' Амартей даде аванс на датчаните. За щастие на "виненочервените" Мартинес върна гола още в 15' и всичко в мача почна отначало.

Ключовите моменти в мача бяха в 30' и 40', като съответно Антонсон и Йоргенсен си изкараха червени картони, а вторият направи и дузпа за Торино. Амаури беше точен и Торино обърна.

През второто полувреме за италианската селекция беше лесно да вкара нови три гола, като точни бяха Мартинес (47), Дармниан (49) и Силва (53). След 1:5 Торино спря да играе, но пропусна да направи разликата още по-внушителна.

За нещастие на италианците обаче Брюж се добра до първото място в група B, след като стигна до драматична победа над ХИК Хелзинки с 2:1 у дома.

Праз първата част белгийският гранд поведе чрез дузпа на Гедос в 28', но в 51' резултатът беше изравнен от Канджи - 1:1. Брюж обаче натисна в края и с хубав удар Рафаелов матира вратаря на гостите и направи 2:1.

Брюж финишира с 12 точки (3 победи и 3 равенства), а Торино с 11 пункта (3-2-1). ХИК е с 6, докато Копенхаген остана с 4.

 


FC Copenhagen 1-5 Torino Full Highlights --Uefa... by livegoals1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички