Италиански клуб пожела Валери Божинов, но има един проблем


Италиански клуб пожела Валери Божинов, но има един проблем
Снимка: Официален сайт на Левски

3666 0

Тим от любимата му Италия може да сбъдне желанието на Валери Божинов да играе в чужбина в залеза на своята кариера. Нападателят е желан от клуб от Серия Б, но, за негово съжаление, това е най-слабият професионален клуб в страната към момента. Става дума за бившия тим на Андрей Гълъбинов - Ливорно.

Според Corriere dello Sport, Ливорно търси подкрепление в атака, за да се пребори за оставане в Серия Б. В момента отборът заема последното, 20-о, място в класирането. Ливорно е с отрицателна голова разлика, -14, като само предпоследният Трапани, е с по-лоша. В 19 мача тимът на Паоло Трамезани е спечелил едва 12 точки.

Ливорно е набелязал доста нападатели, като Божинов е само опция, а най-желани са играчите на Бреша Алфредо Донарума и Ернесто Торегроса. Плюс за българина е наличието в клуба на Виторио Кодзела, който бе в ръководството и на Лече, когато италианският клуб привлече Божинов и му даде път в големия футбол. В момента той е спортен директор на закъсалия Ливорно.

Валери Божинов скоро ще стане на 34 години, а в средата на миналия месец остана без отбор, след като разтрогна с Ботев (Враца). А защо той още не се е отказал от футбола вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички