Божинов: Бандаловски ме пита защо още играя, казах му, че...


Божинов: Бандаловски ме пита защо още играя, казах му, че...
Снимка: Официален сайт на Ботев Враца

6254 0

Валери Божинов ще се завърне на футболната сцена днес. Очаква се нападателят да направи повторен дебют за Ботев (Враца) при гостуването на Арда. Мачът от програмата на 9-ия кръг е днес от 20:00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив, като се очаква таранът да е титуляр.

"Обичам футбола. Любовта към играта ме кара да продължавам. Камбуров иска да стигне първото място по голове, а Георги Илиев - по мачове. Аз не мога да постигна тези неща, но обичта и уважението към футбола ме карат още да го практикувам", заяви Божинов пред "Дарик".

"Знам, че наближава моето време да спра, защото вече влизам в 34-ата си година, но въпреки това съм благодарен на играта, която ме храни толкова много години и ще продължава да го прави. Моят приятел Иван Бандаловски ме попита преди няколко дни защо продължавам да играя. Казах му, че обичам футбола. Той е светиня за мен", заяви звездата на врачани.

"При моя баща Сашо Ангелов се тренира много здраво и хич не е леко, но който иска да му е лесно, да си седи вкъщи и да си гледа мачовете по телевизията. Надявам се да помогна на отбора да печели повече точки. Тази година ще ни е по-трудно от миналата", завърши нападателят. А каква добра оферта отказа той през лятото вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички