Божинов: Бандаловски ме пита защо още играя, казах му, че...

Валери Божинов ще се завърне на футболната сцена днес. Очаква се нападателят да направи повторен дебют за Ботев (Враца) при гостуването на Арда. Мачът от програмата на 9-ия кръг е днес от 20:00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив, като се очаква таранът да е титуляр.

"Обичам футбола. Любовта към играта ме кара да продължавам. Камбуров иска да стигне първото място по голове, а Георги Илиев - по мачове. Аз не мога да постигна тези неща, но обичта и уважението към футбола ме карат още да го практикувам", заяви Божинов пред "Дарик".

Божинов посочи в кой отбор се е чувствал най-щастлив

Валери Божинов е сменил 15 клуба в своята богата кариера. В началото на века английският вестник „Таймс“ го определи като едно от спо...

"Знам, че наближава моето време да спра, защото вече влизам в 34-ата си година, но въпреки това съм благодарен на играта, която ме храни толкова много години и ще продължава да го прави. Моят приятел Иван Бандаловски ме попита преди няколко дни защо продължавам да играя. Казах му, че обичам футбола. Той е светиня за мен", заяви звездата на врачани.

"При моя баща Сашо Ангелов се тренира много здраво и хич не е леко, но който иска да му е лесно, да си седи вкъщи и да си гледа мачовете по телевизията. Надявам се да помогна на отбора да печели повече точки. Тази година ще ни е по-трудно от миналата", завърши нападателят. А каква добра оферта отказа той през лятото вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!